Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković - Edin i Jelena su loša kopija Stanije i Filipa!

Farmeri su u teškom problemu. Em što im je Zadruga juče oduzela meso, em je najavljeno da Paklena nedelja može da potraje duže no što su očekivali. To je najteže palo Ekremu Jevriću.

Farma 5: Zorica Marković - Edin i Jelena su loša kopija Stanije i Filipa!



Jutjub zvezdi Ekremu Jevriću najteže je palo to što su ostali bez alkohola i cigareta. "Ja ne mogu da pravim šovove bez pića! Zadruga mora što pre da prekine ovu Paklenu nedelju", požalio se Ekrem.

Takođe, ni Zorica Marković nije krila razočarenje. Ona je kazala da joj ne pada na pamet da učestvuje u Paklenoj nedelji. "Neću da od mene prave budalu", rekla je folkerka i izrazila nezadovoljstvo time što su pojedini farmeri potpuno neozbiljno pristupili zadatku koji im je Zadruga dodelila u subotu, a do je da sami osmisle i izvedu neku bajku.

Naročito je Zorica bacila pik na Jelenu Jovanović, koju smatra odgovornom za Paklenu nedelju. Ona je za mlađu koleginicu i njenu vezu sa Edinom Škorićem rekla da su njih dvoje loša kopija Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, i da navodnom ljubavnom pričom žele da kupe glasove publike i tako opstanu u rijalitiju.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>