Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić spreman za depilaciju - Imam sreće što nisam mnogo dlakav!

Željko Šašić će u sledećoj emisiji šoa "Tvoje Lice Zvuči Poznato" nastupiti kao Snežana Babić Sneki i ovom prilikom pokazati svoje noge u kratkom šortsu i štiklama.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić spreman za depilaciju - Imam sreće što nisam mnogo dlakav!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, i kako se ko trenutno kotira
Ovo je prvi put od početka takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato da Željko Šašić treba da se transformiše u ženu, nosi šorts, štikle i bolero, a shodno tome moraće i da izdepilira noge kako bi što bolje prikazao Super Sneki.

"Imam sreću što nisam mnogo dlakav, pa neću morati mnogo da se mučim. Neće mi biti problem da izdepiliram noge. Biće pravi šou s obzirom na to da ću morati da nosim Snekinu garderobu koju je nosila na snimanju filma "Tesna koža", samo će je kostimografi malo više prekorojiti za mene", rekao je Željko za "Blic", dodavši da se plaši što će ga, kako kaže, staviti na ogromne štikle kako bi nadoknadio duge noge Super Sneki.
 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
U sinoćnoj emisiji pobedu je odnela Goca Tržan, čija je imitacija Kristine Agilere ostavila veliki utisak na žiri. Na predlog Sergeja Trifunovića, novac koji je dobila za pobedu Goca će uplatiti za operaciju male Une Savić, a Ivan Ivanović se prikjlučio Sergejevom apelu i lično donirao 100.000 dinara.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Twitter/TLZPshow

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>