Region

Svet

Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da Kemišu polome prste!

Zorica Brunclik podsetila se vremena kada je tek počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, i kada je njegova bivša žena Vesna Zmijanac, kako kaže, slala gangstere da mu polome prste!

Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da Kemišu polome prste!



Folk pevačica Zorica Brunclik je otvorila dušu u emisiji "Goli život“ i ispričala sve ono što joj leži na duši, čak i po cenu da opet pokrene "rat" sa Vesnom. "Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi, slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira", rekla je Zorica.

"Kad mi je jedan od nekadašnjih predsednika Srbije nudio broj telefona, dala sam ga njoj da i ona uđe u istoriju", rekla je Brunclikova, koja je između ostalog pričala i o druženju sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, šta im je pevala, a šta je Slobodan sam pevao i spremao za goste u kuhinji.

Vesna Zmijanac nije bila rapoložena da komentariše navedene reči Zorice Brunclik. "Od mene nećete dobiti nikakav komentar. Ni reč vam neću reći", bilo je sve što je izjavila.

Podsećanja radi, nesuglasice između Vesne i Zorice počele su nakon razvoda Zmijančeve i Kemiša, a kada je Brunclikova počela da se zabavlja sa poznatim harmonikašem. Tada je Vesna bila ljuta na svoju koleginicu, i u to vreme često su se viđali napisi u medijima da joj je Zorica otela muža. Zorica je pričala kako joj je Zmijančeva smeštala, te se zbog nje učlanila u JUL.

"Sve je to počelo zbog Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa moćnim ljudima i odlučila je da me zabrani, da se ne pojavljujem. Ja sam bila u braku sa Miroljubom i to je bila njena osveta. Nisam imala kud. Videla sam Aleksandra Tijanića kako na televiziji priča da je Slobodan Milošević čestita ličnost, ali da mu se ne može prići, a Tijanića sam jako poštovala. Sela sam malo, razmislila i odlučila da pozovem Miloševićevu suprugu", pričala je svojevremeno Brunclikova.  

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>