Region

Svet

Marija Šerifović i Ivan Ivanović nasmejali publiku do suza: Zamisli kakav bi pikavac bilo naše dete!

Marija Šerifović gostovala je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je govorila o svojoj "Ispovesti" koja je poslednjih dana uzdrmala javnost, ali se i neprestano šalila na svoj račun što je potpuno oduševilo publiku.

Marija Šerifović i Ivan Ivanović nasmejali publiku do suza: Zamisli kakav bi pikavac bilo naše dete!



Ispovest Marije Šerifović: Jesam lezbijka, i osećaj je divan!
Marija je naglasila da njena deklaracija u filmu ne treba da bude motiv drugima, a ona čak smatra da niko ne bi trebalo da se deklariše ni po kojoj osnovi, jer je neprihvatanje društva i nasilje zaista prestrašno. Sem ozbiljnih tema, Ivan i Marija su se konstantno dobro zabavljali i "dobacivali" šalama, pa je voditelj pitao da li Marija voli žene sa malim ili velikim grudima: "Znaš ti kolike su moje grudi? Imam podignutu dijafragmu i onda moram da nosim široke stvari, pa se ne vidi", nastavila je Marija Šerifović u svom maniru.

Ono što je posebno oduševilo sve koji su sinoć gledali "Veče sa Ivanom Ivanovićem" jeste ideja o detetu Marije i Ivana. Naime, Marija je rekla da u svom životu planira decu, kao što planira i sve ostalo, pa je tako osmislila da nađe nekog Španca u banci, koji će imati odgovarajuće karakteristike za oca njenog deteta. Ivan Ivanović se zatim našalio  i pitao da li to mora da bude Španac, jer on takođe može da pomogne i bude otac Marijinog deteta.

"Pa da li ti možeš da zamisliš kakav bi pikavac bilo naše dete", rekla je Marija i slatko se nasmejala, kao i publika u studiju, a sigurno i gledaoci kraj malih ekrana.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>