Region

Svet

Farma 5: Ipak održano suđenje sa Jelenom i Edinom! Ali, glumili ih Sara i Ivan! (Video)

Sinoć je Zadruga ipak organizovala suđenje sa Edinom i Jelenom Jovanović u glavnim ulogama, s tom što su njih dvoje, pošto su odbili da učestvuju u igri, glumili Sara i Ivan.

Farma 5: Ipak održano suđenje sa Jelenom i Edinom! Ali, glumili ih Sara i Ivan! (Video)



Zadruga je sinoć odlučila da se suđenje sa Jelenom Jovanović kao tužiteljkom, i Edinom Škorićem kao tuženim, ipak održi. Međutim, kako su njih dvoje ranije odbili da u tome učestvuju, Sari i Ivanu dodeljeno je da ih glume u sudskom procesu. Jeleni i Edinu nije bilo pravo, pa sem Edinovog komentara po pročitanom pismu Zadruge "da ovo baš smrdi", oni se više nisu oglašavali, i celo suđenje pokunjeno su pratili.

Pošto je Marijana Leontijević glavni povod spora, ona je najčešće i prozivana kao svedok. Tako, Marko Vukotić ju je izrešetao pitanjima. "Da li ti Marijana smatraš da je lepo što si sa dečkom svoje drugarice Jelene bila u đakuziju, i to polugola, da li je lepo da kažeš da nemaš dečka, pa onda kao da ga imaš, i ako misliš da to nije lepo, zašto si uopšte to napravila, odnosno da li si imala izbora da učiniš drugačije", osuo je Marko po Marijani, a i ostali farmeri su se pridružili zahtevajući odgovor na pitanje da li je baš morala da sa Edinom spava u istom krevetu.

Manekenka je odgovorila da je bio i trosed u sobi, ali da su imali samo jedan pokrivač, pa zaključila da je bilo izbora, ali ne i uslova.

Onda je farmere zanimalo kakav je to bio nesporazum između nje i Jelene Jovanović, a koji se desio još pre spornog noćenja u hotelu. Marijana je vrdala i zamuckivala, pa na insistiranje farmera naposletku kazala kako je ona Jeleni nešto rekla kroz šalu, a ova to baš i nije shvatila na najbolji način. "Ja sam se stalno zezala na račun mojih drugarica kojima se dopada Edin, pa sam se i u tom momentu našalila u fazonu kako me eto sada gledaju sa Edinom, na šta mi je Jelena rekla da se ne šalim više na tu foru", priznala je Marijana.

Naposletku, Zorica Marković pitala je "lažnog" Ediina, odnosno Ivana u ovom slučaju, da li je cela ova njihova svađa bila u marketinške svrhe, pošto su videli kako on loše stoji u Areni. "Možda to i jeste sticaj srećnih okolnosti, to što se sve ovo izdešavalo nakon što sam video kako stojim kod publike... pa iako je možda ispalo loše po mene kao muškarca, verujem da mi je donelo neke poene", kazao je Ivan u ulozi Edina.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Dailymotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>