Region

Svet

Alka Vuica odlučila da kaže: Udala sam se, ali nećete znati kad ni gde!

Odlično raspoložena Alka Vuica promovisala je novu pesmu "Alka kafana" u muzičkom šou Dalibora Petka, a između ostalog je rekla da je stala na ludi kamen, ali da ne želi otkriti detalje.

Alka Vuica odlučila da kaže: Udala sam se, ali nećete znati kad ni gde!



"Jednom sam rekla da ću se udati ove godine i sad me svi ispituju o tome. Zapravo odlučila sam da ću reći da sam se udala, ali neću reći kada i gde', rekla je nasmejana pevačica Alka Vuica na hrvatskom Narodnom radiju dok je promovisala svoj novi singl "Alka kafana".

Pevačica je takođe otkrila da je oduvek želela da ima restoran, jer jako voli kuvanje. Naravno, restoran bi se zvao "Alkina kuća", piše Narodni.hr.

Nova pesma Alke Vuice naslovna je sa istoimenog nadolazećeg tamburaškog albuma koji će izaći za desetak dana, a u planu je i spot koji će biti sniman u jednom restoranu. "Snimala bih ga kod kuće, ali nemam dovoljno mesta. Imam i stakleni sto pa se ne bih mogla popeti na njega", našalila se pevačica koja je priznala da bi, kada bi mogla, promenila prošlost i investirala u bunde i krzna, a leopard dezen pretvorila u svoj zaštitni znak! No, takođe je otkrila i da ne bi odbijala prosce i da bi bila bez dlake na jeziku. O tome da li bi ponovo bila samohrana majka, Alka je bez razmišljanja odgovorila potvrdno.

Autor: B.B.
Foto: Printscreen YouTube/Narodni Radio

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>