Region

Svet

Premijera: Vrela Nikolija Jovanović u zagrljaju Milana Stankovića! Pogledajte novi spot! (Foto+Video)

Nikolija Jovanović od prvog pojavljivanja u javnosti ne prestaje da privlači pažnju, a ovog puta potrudila se da istakne svoje telo i zavodljivo igranje, dok se u njenom spotu pojavljuje i Milan Stanković sa kojim se nalazi u provokativnim pozama.

Premijera: Vrela Nikolija Jovanović u zagrljaju Milana Stankovića! Pogledajte novi spot! (Foto+Video)



U novom spotu Nikolije Jovanović gostuje Milan Stanković! (Video)
Nakon što je objavila spot za pesmu "Ćao, zdravo" koji je na Youtube-u zabranjen za mlađe od 18 godina, ovog puta uradila je još jednu ekranizaciju koja će svakog muškarca ostaviti bez daha. Naime, Nikolija je u prvi plan istakla svoj stomak, grudi i izvajano telo, koje bez ikakvih dodataka i operacija izgleda savršeno.



Ni dame nisu ostale uskraćene za poslasticu. Sem što je Nikolija pokazala svoje atribute, pokazala je i zavodničke sposobnosti. U spotu su ona i Milan Stanković u zadimljenom klubu gde se prvo dobro zabavljaju, da bi se zatim popularna ćerka Vesne Zmijanac našla u Milanovog zagrljaju, a pri samom kraju spotu, Nikolija se ne ustručava ni da mu otkopča košulju.



Sama pesma "Nikolija" je mešavina hip-hopa, elektro-popa i R&B-a, a evo i kako izgoleda kada se izazovna Nikolija Jovanović nađe u zagrljaju Milana Stankovića.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>