Region

Svet

Goga Sekulić: Snimiću pesmu koju je odabrao moj pokojni suprug!

Goga Sekulić, uprkos tragediji kroz koju je prošla, vraća se muzici. Ona snima novi album, a na njemu će se naći i pesma koju je odabrala sa svojim pokojnim suprugom Igorom Ramovićem. Upravo tu pesmu posvetiće njemu.

Goga Sekulić: Snimiću pesmu koju je odabrao moj pokojni suprug!



I pored svih teškoća koje su je zadesile, pevačica Goga Sekulić mora da se posveti i karijeri. Stoga, uskoro ulazi u studio radi snimanja novog albuma, a Goga će otpevati i pesmu koju je odabrala zajedno sa Igorom.

"Goga je svesna toga da mora da nastavi sa svojim obavezama, iako je zadesila velika tragedija. Ona muziku mnogo voli, a i to je njena profesija, tako da ne želi da je zapostavi. Uživa u pripremanju novog albuma i to joj odvlači pažnju od razmišljanja o tragediji koja je zadesila. Dok je Igor bio živ, njih dvoje su zajedno išli kod saradnika i radili na novom albumu i tada su zajedno izabrali jednu numeru. Njemu se ta pesma izuzetno svidela i Goga je odlučila da je definitivno snimi, a biće posvećena upravo njemu. Pesma se zove "Moj prvi greh" i Igor ju je izabrao baš u trenutku kada je saznao za bolest", rekao je izvor blizak pevačici za "Alo".

Da radi na novom albumu, potvrdila je i sama Goga. "Album je trebalo da objavim u maju ove godine, ali je zbog svadbe sve odloženo za septembar. Ali, niko se nije nadao tragediji, tako da je i to pomereno. Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike, a pesmu "Moj prvi greh" je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest. Želim da je uvrstim na album jer se njemu dopala", kazala je Goga, i dodala da će njen novi album okupiti velika imena iz muzičke branše, kao što su Marina Tucaković, Damir Handanović, Kobac, kao i Miloš i Filip koji su radili poslednji Severinin album.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>