Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić: Darijin otac mi nije čestitao, ali nisam ni očekivala!

Popularna glumica Ljiljana Jakšić ostala je trudna u 52. godini, ali je to nije sprečilo da izgura trudnoću i na svet donele malu Dariju, koja se rodila živa i zdrava.

Ljiljana Jakšić: Darijin otac mi nije čestitao, ali nisam ni očekivala!



Ljiljana Jakšić se porodila! Na svet donela zdravu ćerkicu Dariju!
Glumica kaže da se oseća sjajno, da je presrećna i da joj je sve još uvek nestvarno. Takođe, dodaje da će Darija nositi njeno prezime - Jakšić, kao i da se otac odrekao svih prava i obaveza što se njihove ćerke tiče. Salveta kaže da nakon porođaja nije stupila ni u kakav kontakt sa Darijinim ocem.

"Darijinom ocu nisam ni javila da sam se porodila. Mi nismo u kontaktu već šest meseci. Rastali smo se jer on nije hteo da bude roditelj, to je njegovo pravo i nikome ne treba nametati obavezu roditeljstva. Zato sam smatrala da ne treba da mu javim da sam se porodila, niti se on javio da čestita, a iskreno, to nisam ni očekivala. To je njegov izbor i ja ću to poštovati", kaže Ljiljana Jakšić koja je uprkos svemu presrećna.

"Mnoogo mi je lepa i nestvarna. Dala sam joj ime Darija jer je dar od Boga.Vaspitaću je tako da svima daruje ljubav i dobrotu, kao što i ona meni daruje smisao života", kaže glumica.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>