Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Romana ostavila ljude da gladuju, jer nije mogla da ustane pre 2h popodne!

Dok su Edin Škorić i Jelena Jovanović bili u izolaciji pred Arenu, tada još uvek gazdarica Romana Panić nije im odnela da jedu i piju, što je bila njena obaveza, i to - jer se uspavala!

Farma 5: Sara Trajanović - Romana ostavila ljude da gladuju, jer nije mogla da ustane pre 2h popodne!



Tada gazdarica Romana ustala je tek u dva sata popodne i maltene zaboravila da se pojedini farmeri nalaze u izolaciji, te da je njena dužnost da im odnese hranu i vodu. Kada su shvatili da će "vrag odneti šalu", Jelena i Edin pokušavali su da dozovu Romanu, te su udružili glasove u povike. "Gazdarice, hoćemo hranu i kafu! Nema te ceo dan", vikali su uglas Edin i Jelena.

Međutim, takav njihov postupak Romani se nije dopao. "Baš sam se iznervirala što su njih dvoje vikali, rekli su da nisam čovek i da ne obraćam pažnju na ljude", kazala je kasnije Romana. "Kao da se ovde neko od nas najeo, a oni nisu dobili, pa će umreti od gladi", iznervirano je govorila Romana.

U odbranu gladnih i žednih, Jelene i Edina, stala je Sara Trajanović, kojoj je takođe zasmetalo što im Romana nije odnela "iće i piće", pa se zbog toga sa bivšom gazdaricom i posvađala. "Nije mi se dopalo to što je ustala tek u dva sata popodne i ljudima nije odnela hranu. Zasmetalo mi je, jer pravilima je utvrđeno da niko sem nje njima ne može da odnese hranu! Ona se bunila kako su je probudili! Zamisli, u 2 sata popodne je probudili", prokomentarisala je Sara u intervjuu.

Naposletku, Romana jeste odnela hranu farmerima u izolaciji, ali nije propustila da im zbog toga prebaci. "To što ste me prozivali je jako ružno! Ali, hvala vam", kratko je rekla Romana Panić.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>