Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković ispričao Sari detalje - Sanjao sam te golu, pred mojom porodicom!

Ivan Marinković bio je iza wc-a sa manekenkom Sarom Trajanović, gde je sa njom podelio svoj san u kome je ona bila kao od majke rođena.

Farma 5: Ivan Marinković ispričao Sari detalje - Sanjao sam te golu, pred mojom porodicom!



Sara je pristala da ga sasluša i rekla da je baš raspoložena za priču sa njim, a onda je on počeo: "Bila si mi okrenuta leđima i bilo je skroz realno. Kao, ja ulazim u sobu, a ti gola i meni je sve to bilo normalno", pričao je Ivan.

Sara je zatim konstatovala kako Ivan nije samo njoj ispričao svoj san, već ga je upravo čulo još šest miliona ljudi koji gledaju Farmu. Ipak, to je nije sprečilo da traži od Ivana još detalja, pa je manekenku zanimalo da li joj se videla zadnjica i da li je bila zgodna.

Onda je Marinković nastavio da otkriva detalje, rekao je da se sve dešavalo na njegovom rođendanu, a da je pored njih bila prisutna i njegova porodica. "Najvažnije je da smo pričali i zagrlili se. Ti si bila u poluležećem stavu, a ja lećem pored tebe i zaspim. Onda me probudi moja keva, a tebe pokrije, onako pomalo ljutito. Ti ležiš gola i baš te briga... Niko od mojih gostiju ne razgovara, a ti ležiš i pričaš sa mojom mamom", nastavljao je Ivan da priča detalje svog sna pred kamerama, uopšte se ne obazirući što to slušaju i gledaju milioni ljudi.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>