Region

Svet

Ženska žurka: Stanija sa drugaricama u noćnom provodu! (Foto)

Stanija Dobrojević rešila je da svog dečka Filipa Panajotovića ostavi kod kuće, te u noćni provod izađe sa drugaricama. Sudeći po fotografijama, "devojačko veče" je bilo za pamćenje!

Ženska žurka: Stanija sa drugaricama u noćnom provodu! (Foto)



Najpoznatija srpska starleta Stanija, nakon povratka iz Amerike polako se vraća starim navikama i izlascima, a ljudi je sve češće mogu sresti po prestoničkim noćnim klubovima. Tako je tokom vikenda "pokupila" svoje drugarice, te se ovo isključivo žensko društvance do zore provodilo u popularnom beogradskom klubu "Fabrika".



Atraktivna Stanija se sa društvom pojavila na velikom Etnodžim partiju, te je za sebe i drugarice rezervisala centralni separe. Iako je poznata po tome da alkohol i ne konzumira preterano rado i često, Stanija je ipak sebi dozvolila nekoliko čaša viskija, a zatim igrala do iznemoglosti. Kako bi još više podigla sjajno raspoloženje, drugarice je iznenadila i sa nekoliko boca šampanjca. A ionako već uzavrelu atmosferu, seksi Stanija još više je podigla izazovnim plesom u još izazovnijem kompletu sa egipatskim motivima.

Društvo je u odličnoj atmosferi uživalo do kasno u noć, a Stanija za to vreme ni jednom nije pogledala u mobilni telefon, pa se moglo zaključiti da je njen izabranik Filip Panajotović na sigurnom.



Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>