Svet

Region

Mišel Fajfer: Robert De Niro me je spasao od depresije, bez njega bih potonula! (Foto)

Nakog dugog perioda koji je posvetila porodici popularna holivudska zvezda Mišel Fajfer vratila se glumi, a na najnovijem snimanju umalo nije pala u depresiju zbog prevelikog uživljavanja u ulogu.

Mišel Fajfer: Robert De Niro me je spasao od depresije, bez njega bih potonula! (Foto)



Međutim, tu je bio Robert De Niro da "izvadi situaciju". Upravo je ovaj iskusni holivudski superstar pomogao Mišel Fajfer da ne padne u depresiju, a evo i kako se Mišel borila sa depresijom na snimanju filma "Porodica".

"Osećala sam se usamljeno i jako loše, ali je moj dragi Robert bio tu da me nasmeje i popravi mi raspoloženje. Nije imao lak zadatak, ali mi je mnogo pomogao", izjavila je 55-godišnja glumica.



Ova plavuša nastavlja priču i kaže da se previše uživela u svoju ulogu, odnosno ulogu zaštićenog svedoka i da je zbog svega toga bila na dobrom putu da padne u depresiju: "De Niro me je spasao da ne potonem u potpunosti", kaže Mišel.

Inače, film "Porodica" u kome će se Robert De Niro i Mišel Fajfer zajedno naći na bioskopskim platnima je prvi put da su ova dva glumca zajedno na ekranu, a De Niro kaže da mu je jako žao što se nisu ranije našli i dodaje da će sigurno ponovo glumiti zajedno, sada kada su otkrili da su odličan tandem.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>