Region

Svet

Nova Seka Aleksić ledi krv u venama: Ovo je ONA! Sagnite se dole! (Foto+Video)

Interesuje vas šta vam je sada pripremila? Pitate se da li je bolji od prethodnog? Hoće li sada mamiti još više uzdaha, opet praviti lom? Još samo malo strpljenja, saznaćete brže nego što mislite!

Nova Seka Aleksić ledi krv u venama: Ovo je ONA! Sagnite se dole! (Foto+Video)



Definitivno je Seka Aleksić ovih dana u žiži javnosti obzirom da će za nekoliko sati izbaciti svoj novi hit, a sudeći po dosadašnjim reakcijama -  "U mraku" će biti još jedna pesma koja će paliti i žariti u klubovima širom sveta!

Plavokosa Seka Aleksić nastupila u krcatom klubu u Beču: Seksi izdanje i uzavrela atmosfera! (Foto)
Drugačija, zanosnija, izazovnija i seksepilnija nego ikada, ponovo je zaintrigirala publiku, a ovoga puta nije ni nas ništa manje iznenadila! Na društvenoj je mreži osvanula još jedna provokativna slika koja obećava nešto potpuno novo... Na kraljevskom tronu, kako i dolikuje Kraljici, sa crnom impozantnom krunom na glavi i u seksi crnoj odevnoj kombinaciji koja otkriva zavidne obline, Sekin izgled ostavlja bez daha, a pogled ledi krv u venama... "Zasluženo nosi titulu Kraljice", stoji u jednom od komentara.



Ne, neće vas Seka još dugo držati u neizvesnosti, jer zna koliko ste nestrpljivi. A nećemo ni mi, jer znamo koliko je volite. Do sutra u 20 sati, kada će pevačica objaviti svoj novi hit "U mraku", koji ćete odmah zatim premijerno čuti na našem portalu, poklanjamo vam 30 sekundi pravog uživanja, tek da vam zagolicamo maštu... Poslušajte!



Autor: B.B.
Foto: Twitter/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>