Region

Svet

Farma 5: Ivan - Posle svega ovoga sa Akijem, Sara je sada mnogo slobodnija sa mnom! (Video)

Kada je Sara Trajanović od majke dobila pismo u kojem mu ona poručuje da "Akija više ne pominje", Ivan Marinković je u tome sigurno video svoju šansu, a mišljenje je podelio sa Suzanom Perović.

Farma 5: Ivan - Posle svega ovoga sa Akijem, Sara je sada mnogo slobodnija sa mnom! (Video)



Farma 5: Stigla pisma podrške od porodica! Svi farmeri u suzama! (Video)
Ivan Marinković i Suzana Perović čistili su sebi prostor za spavanje u štali pošto su njih dvoje ove nedelje sluge, a Ivan je iskoristio priliku da sa svojom drugaricom razmeni mišljenje po pitanju pisma Sarine mame. "Aki te je zamolio da ga više ne pominješ, a i mi tražimo isto od tebe. Kada izađeš sa Farme, sve će ti biti jasno", pisalo je u pismu Sarine mame, što je manekenku potreslo, pa je posle toga i bacila lančiće koje je dobila od Akija..

Farma 5: Sara bacila lančiće koje je dobila od Akija! Aki - Sara je za mene prošlost!
Ivan je pitao Suzanu šta ona misli o tome, a odmah i dao svoje mišljenje: "Ja sam njoj govorio od početka, a ona mi nije verovala", kao da je likovao Ivan, na šta se Suzana nadovezala rečima kako je ona Sari od početka govorila da je Aki bio na zadatku.

Ivan je konstatovao da je manekenka sada potrešena, jer nije lako kada te izneveri neko u koga si imao poverenja, a onda Suzani poverio i kako je "Sara, posle ovoga, sada već slobodnija sa njim".



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>