Region

Svet

Farma 5: Poslušajte šta je sve Lepi Mića rekao na konferenciji za novinare! (Video)

Juče izbačen sa imanja u Lisoviću, Lepi Mića danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je rekao svoje mišljenje i o diskvalifikaciji i o drugim zbivanjima na Farmi.

Farma 5: Poslušajte šta je sve Lepi Mića rekao na konferenciji za novinare! (Video)



Lepi Mića, koji će ostati upamćen kao farmer koji je najviše psovao, ni na konferenciji za novinare nije mogao da se suzdrži od te svoje navike, pa mu se tu i tamo otela koja ružna reč. Uglavnom, bivši farmer kivan je na odluku o diskvalifikaciji, jer kako kaže, njega su nazivali i "biseksualcem i ratnim zločincem... i psovali mu sve po redu", ali to niko nije ocenio kao govor mržnje i nedolično ponašanje.



Takođe, naveo je da je ovim oštećen itekako, jer je bio jedan od glavnih favorita za pobedu, a pobedio bi čistog srca, jer je "pošten i čestit čovek". Miroslav Pržulj, odnosno Lepi Mića, kazao je i da u svađi sa Jelenom Golubović Turke nije pominjao u pogrdnom kontekstu, te da se izvinjava ukoliko je bilo koga nehotice uvredio. Uostalom, poslušajte i sami šta je Lepi Mića kazao na današnjoj konferenciji za novinare.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>