Region

Svet

Farma 5: Sara priznala da se sa Akijem poljubila jer je bila ljubomorna na Ivana i Gocu Tržan?!

Iako je izgledalo da će romansa između Sare Trajanović i Akija Markovića procvetati u ljubav, desilo se upravo suprotno! Aki je iz "spoljnog sveta" poručio da je završio sa manekenkom, a tačku je stavila i ona bacivši lančiće koje je dobila od pevača.

Farma 5: Sara priznala da se sa Akijem poljubila jer je bila ljubomorna na Ivana i Gocu Tržan?!



Naime, prekjuče su farmeri dobili pisma od svojih najbližih, a to je Saru Trajanović naročito pogodilo, jer nije bila zadovoljna onim što je čula od svoje mame. "Kao što ti je dotični rekao da ga ne pominješ, i ja ti kažem da ga više ne pominješ dok ne izađeš, a onda ćeš već videti", poručila je Sarina mama, misleći na Akija.

Farma 5: Sara bacila lančiće koje je dobila od Akija! Aki - Sara je za mene prošlost!
Saru je to jako potreslo, pa je bacila lančiće koje je od Akija dobila za sreću. Na predlog Suzane Perović, ona ih je bacila u kanalizaciju, jer je, kako kaže, bila jako razočarana. "Bacila sam lančić, jer sam se jako rastužila... Iz besa, tuge, razočaranja. Mnogo sam  se rastužila", objasnila je manekenka.

Posle svega toga, neutešnu Saru pokušao je da umiri njen dežurni tešitelj - Ivan Marinković. Tada, Sara je Ivanu priznala da je sa Akijem bila zbog Goce Tržan! "To je bilo posle Goce", priznala je Sara Trajanović.

Da podsetimo, Sara se prvi put sa Akijem poljubila na žurci, kada su kao gosti pevači, između ostalih, došli i Goca Tržan i pomenuti Aki. Tada je Sara, koja je pre toga "očijukala" sa Ivanom Marinkovićem, te su pali i poljupci između njih, pobesnela od ljubomore jer je Ivan prišao svojoj bivšoj ženi Goci Tržan. Odmah to veče ona se poljubila sa Akijem, a kako vidimo, to je uradila iz ljubomore, kako bi napakostila Ivanu. Sve u svemu, priča Ivana Marinkovića i Sare Trajanović nije ni blizu svom razrešenju!

Autor: T.I.
Foto: TV Pink 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>