Region

Svet

Farma 5: Vajs vređao Jelenu Golubović jer nema decu!

Na Farmi su održana suđenja, a u jednom od sporova našli su se Vajs i Marijana Leontijević što je dalje izazvalo raspravu i sa Jelenom Golubović i Katarinom Grujić.

Farma 5: Vajs vređao Jelenu Golubović jer nema decu!



Farma 5: Slobodan Đurković brani Katarinu Grujić od Vajsa - Hteo sam da je zaštitim jer mi je drugarica!
Vajs je tužio Marijanu Leontijević da flertuje sa svim muškarcima na Farmi, ali da njemu ne posvećuje dovoljno pažnje. Posle ovakve optužbe mnoge farmere je interesovalo da li Vajs gaji neke emocije prema prelepoj manekenki, ali je on rekao da Marijanu gleda samo kao drugaricu, dok je i Leontijevićeva objasnila da Vajs nije njen tip

Posle ovog suđenja došlo je do rasprave između Katarine Grujić i Danimira Vajsa gde je Slobodan Đurković zauzeo Kaćinu stranu i stao u njenu odbranu. Onda se umešala i Jelena Golubović, pa je sa svađe sa Katarinom, Vajs prešao na svađu sa rediteljkom.

Na vrlo neprimeren način Vajs je vređao Jelenu Golubović jer nema decu, a ona mu je na to rekla da joj još uvek nije kasno. Iako ona ima 40 godina, još uvek ima vremena da rodi dete, pa je Vajsu skrenula pažnju kako je i on dobio dete u 40.-oj godini.

Na kraju je Jelena Golubović rekla Katarini Grujić da se ne obazire na Vajsa, kako bi je utešila i dodala da je on poremećen čovek opsednut pobedom na Farmi, a da Vajs zaista mnogo razmišlja o tome potvrđuje i komentar koji je uputio Slobi i Kaći, rekavši da će "im videti leđa na Farmi", odnosno da će ostati duže od njih.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>