Region

Svet

Soraja se za rođendan zasladila fudbalskom loptom! Poklon od Siniše Mihajlovića?! (Foto)

Soraja Vučelić je za svoj rođendan dobila tortu u obliku fudbalske lopte, te iako se ona pravila nevešta tvrdeći da ne zna od koga je poklon, svi su pretpostavili da se za slatko iznenađenje pobrinuo Siniša Mihajlović.

Soraja se za rođendan zasladila fudbalskom loptom! Poklon od Siniše Mihajlovića?! (Foto)



Srpska starleta Soraja Vučelić proslavila je svoj 27. rođendan u jednom beogradskom klubu, a društvo su joj pravile i Ivana Stamenković Sindi i Anastasija Buđić. Sve tri poznaju se iz rijalitija "Veliki brat", posle kojeg su očigledno ostale u dobrim odnosima.

U jednom momentu, uneta je torta u obliku fudbalske lopte, te su "upućeni" odmah pretpostavili da je tortu poslao sada već bivši selektor naše fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović, sa kojim je Soraja navodno bila u tajnoj vezi.



"Soraja je najpre mislila da je posredi šala koju joj je priredila neka od nas, međutim, kada je pročitala posvetu koja je bila u pisamcetu, bila je presrećna. Osmeh joj do kraja večeri nije silazio sa lica, ali nije želela da otkrije od koga je dobila poklon", ispričala je za "Blic" jedna od Sorajinih drugarica koja je bila među zvanicama.

Ipak, Soraja se pravila nevešta, te tvrdila da ne zna ko joj je poslao slatku "fudbalsku loptu".

"Zaista ne znam ko mi je tortu poslao", rekla je kroz smeh Soraja, i dodala: "Osim što je prelepo izgledala, odličnog je ukusa. Moje drugarice i ja smo uživale, ali nismo mogle da je pojedemo celu jer čuvamo dobru liniju."



Na pitanje da li će ostatak torte poslati našoj fudbalskoj reprezentaciji i selektoru, kroz osmeh je rekla: "Zašto da ne. Ako se dopala nama, dopašće se i njima.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic/RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>