Region

Svet

Farma 5: Mića, Suzana i Ivan zajedno vređaju Jelenu Golubović, dok ona sedi pored njih i peva!

Ivan Marinković i Lepi Mića sedeli su u trpezariji samo dva metra od Jelene Golubović i izneli niz uvreda na račun nje i njene porodice.

Farma 5: Mića, Suzana i Ivan zajedno vređaju Jelenu Golubović, dok ona sedi pored njih i peva!



Ivan je komentarisao Jeleninu babu i majku i rekao da su sigurno nenormalne kao i ona. Za Jeleninu babu je rekao da sigurno nije normalna kada u 90 godina igra poker. "Raspale babe, ceo život po kafanama, sa pljugom. Takva joj je i keva verovatno. Ne može da dobije ovakvog skota i da ga voli", pričao je Ivan Lepom Mići, dok je Jelena Golubović u pozadini pevušila:

"Mića je siledžija, Ivan je pijandura, Suzana je klozetski klan. Fa, fe, fi, fo fu... Mića je siledžija...", a dok je ona pevušila Mića je polako gubio živce. "Stavi mačku u tu guzicu svoju masnu, glibavu, koju ne pereš. Klošarko jedna prljava, ološu prljavi. Po štalama se ****. U štali, iza sena, ispred kuće...", pričao je Lepi Mića, a Ivan Marinković i Suzana Perović mu se pridružila i podržala ga.

Kada je Mića nastavio da spominje Jeleninu "prljavu guzicu" zajedno sa Čupom u rečenici, ostali su se nasmejali i nadjačali Jelenino pevušenje, pevajući "Mi se volimo, mi se volimo...".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>