Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića - Jelena, nakazo, operi prljave gaće!

Zadruga je sinoć ponudila farmerima da učestvuju u Igri izazova, što je većina njih prihvatila. Ipak, da se solidarišu nisu hteli Lepi Mića, Ivan Marinković, Sara Trajanović i Suzana Perović.

Farma 5: Lepi Mića - Jelena, nakazo, operi prljave gaće!



Farmeri koji su pristali da učestvuju u Igri izazova kasnije su bili obavešteni i o tome šta je njihov izazov -: u skladu sa nedavno obeleženim Međunarodnim danom tolerancije, farmeri će u naredna 24 sata morati da se ponašaju tolerantno, a kao smernice Zadruga im je psolaal17 tačaka kojih moraju da se prodržavaju. Između ostalog, zabranjeno je psovanje, prekidanje drugih farmera na sastancima, moraju se međusobno poštovati, i slično.

Kako je Jelena Golubović prethodno prihvatila zadatak, Lepi Mića koji se opredelio za bojkot je jedva dočekao da provocira rediteljku, ne bi li je izazvao na svađu, čime bi ona pala zadatak. "Operi us**ne gaće nakazo jedna", nije štedeo reči Lepi Mića. Međutim, Golubovićeva se nije dala isprovocirati, te je s ljubaznim osmehom na licu odgovarala sa "Hvala".

Kasnije su farmeri koji učestvuju u igri održali sastanak kako bi se međusobno posavetovali šta da čine da bi ispunili traženo tokom naredna 24 sata. Tom prilikom je Katarina Grujić skrenula pažnju Jeleni Golubović da se uzdrži od pominjanja Suzane Perović u određenom kontekstu, verovatno aludirajući na pesmicu koju je Jelena skovala za Suzanu, a u kojoj pevuši da je ova ološ. Rediteljka je rekla da će moći da se uzdrži s obzirom da je to samo 24 sata, ali čim zadatak prođe, nastaviće dosadašnjim tempom.


Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>