Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović u svađi sa ženama - problem pranje sudova i sređivanje kuće!

Farmeri se sve lošije organizuju i sa zadacima koje im daje Zadruga, ali i sa redovnim dužnostima koje treba da obavljaju u kući i na imanju.

Farma 5: Sara Trajanović u svađi sa ženama - problem pranje sudova i sređivanje kuće!



Kako žene nisu mogle da se dogovore koja će da opere sudove, Sara Trajanović je prvo pokušala sa Marijanom Leontijević koja je rekla da ne želi više da pere sudove jer je mnogo radila prethodnih dana i cilj joj je da svi na imanju budu isti. Onda je Sara dodala kako treba da se obrišu i podovi, na šta je Suzana viknula: "Koga briga za podove, nemamo čiste šerpe!".

Sara je objašnjavala kako samo priča šta sve treba da se urade, ali da nije gazdarica i da nikome ne naređuje, kao i da će ona sama oprati sudove, na šta je Suzana prokomentarisala da maneknenka pere sudove samo iz besa: "Pa šta me napadate? Niste mogle da se dogovorite pa ću ih ja oprati!".

Simonida je konstatovala kako je Sara mnogo drska kada razgovara sa ukućanima, a požalila se i kako ju je misica izvređala, na šta Sara nije imala ništa blaži odgovor: "Tebe Simonida svi vređaju, šta god da ti kažu. Odstupi od mene, bezobrazna si!".

Na kraju je Jelena Jovanović pokušala da smiri situaciju i da kaže da će ona oprati sudove, ali je Sara već dostigla svoj histerični momenat pa ništa nije moglo da je smiri. Jelena je zatim konstatovala kako je Sara "debil i da ne može više da je sluša", a Sara je i njoj odgovorila: "Ja tebe nisam nijednom uzela u usta od kad smo ovde, pa nemoj ni ti mene nazivati debilom. Ti si debil".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>