Region

Svet

Bora Đorđević: Skaj me je oduševio, ali je Aleksa Jelić ipak bio najbolji! (Foto)

Bora Đorđević bio je specijalni gost sinoćnjeg šoua "Tvoje lice zvuči poznato", i kako se moglo videti, uživao je u ocenjivanju performansa VIP imitatora.

Bora Đorđević: Skaj me je oduševio, ali je Aleksa Jelić ipak bio najbolji! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste emisije! (Foto)
Specijalni član žirija u šestoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" bio je legendarni roker Bora Đorđević. Imao je priliku da uživa i on, u imitacijama naših takmičara, ali i publika u Borinom izvođenju numere "Dva dinara druže". On je vrlo veselo i oduševljeno pratio i ocenjivao VIP imitatore, te kaže da se sjajno proveo na snimanju.

Kako ste se proveli na snimanju emisije TLZP?

"Ooo, jako je bilo dobro, odlično je bilo. Dobra je ideja, dobro sprovedena u delo i divno je što ti ljudi koji se takmiče rade humanitarnu stvar."



Da li je neko ostavio poseban utisak na Vas?

"Interesantno je da se tih famoznih dvanaest poena šetaju iz emisije u emisiju i svaki put idu drugim ljudima. Na primer, Boris Milivojević koji je briljirao i pobeđivao, ovaj put nije ostavio naročiti utisak, kao recimo Aleksa Jelić. On je zaista zaslužio dvanaest poena i bio najbolji."

Da li imate neku zamerku?

"Nemam zamerki. Čak je išlo i brže nego što sam mislio, plašio sam se da će biti pauza i da će biti sporo, međutim nije bilo. Išlo je brzo i efikasno. Ali očekivao sam da će biti bolja maska za Anu Kokić, nisu se baš mnogo potrudili, kao kad je bila Pavaroti. Često prave bolje i ubedljivije maske. Skaj Vikler me, recimo, oduševio, bio je odličan."

Da li ima neko koga biste voleli da vidite?

"Uh, teško pitanje. Voleo bih da vidim Zorana Radmilovića, ali to je nemoguće skinuti i on nije pevač."

Autor: T.I.
Izvor/Foto: prva.rs
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>