Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović iskritikovana zbog Majli Sajrus! Nije htela da tverkuje! (Foto)

Jedna od imitacija koju ćemo gledati u večerašnjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a koja izaziva najveće interesovanje, jeste Sara Jovanović u ulozi Majli Sajrus. Međutim, njeno izvođenje kontroverzne Majli nije proteklo u najpozitivnijem duhu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović iskritikovana zbog Majli Sajrus! Nije htela da tverkuje! (Foto)



Majli Sajrus svakako je najkontroverznija pevačica na svetskoj sceni, a javnost je šokirala svojim nastupom na dodeli MTV nagrada u avgustu. Naime, ona je tada nastupila u duetu sa Robinom Tikom, te uz nezaobilazno tverkovanje pokazala do sada seksualno najeksplicitniji performans.

Upravo taj duetski nastup Majli Sajrus i Robina Tika treba večeras da vidimo u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", ali u izvedbi Sare Jovanović i Skaj Viklera. I upravo je taj nastup izazvao tenzije između Sare i žirija koji očito nije bio zadovoljan njenim performansom.


Foto: Facebook

Naime, Sara Jovanović nije želela da potpuno "skine" skandalozni nastup Majli Sajrus! Kako "Kurir" saznaje, problematični plesni pokreti kojima je Majli šokirala javnost, nisu naišli na odobravanje mlade Sare, te nije ni htela da ih oponaša u svojoj imitaciji sa Skaj Viklerom. Da podsetimo, ti skandalozni plesni pokreti podrazumevaju pevačicino trljanje zadnjicom o međunožje duetskog partnera, što Sara nije htela da izvede, te je koreografija promenjena.

To se očigledno nije dopalo članovima žirija. Najpre je svoje nezadovoljstvo izrazio Ivan Ivanović, a onda ga je podržala i Marija Mihajlović. Verbalni sukob završio se tako što je Marija Sari, koju je uvek hvalila, dodelila najmanji broj glasova.

Sara, za koju je Marija Šerifović u prošloj epizodi rekla da teško prima kritike, navodno je i ovu s mukom prihvatila, te je bila ljuta i po završetku snimanja.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: prva.rs, Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>