Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović opet pobesnela! Pretila Jeleni Golubović da će bojkotovati njenu predstavu!

Sara Trajanović je ovih dana izgleda mnogo nervozna, te joj ne treba mnogo da plane, pa dapusti svoj glas u viku i ciku. Ovog puta, iznervirala ju je Jelena Golubović.

Farma 5: Sara Trajanović opet pobesnela! Pretila Jeleni Golubović da će bojkotovati njenu predstavu!



Naime, Sara Trajanović je legla u spavaću sobu da spava, dok su ostali farmeri u trpezariji polemisali da li će večeras biti probe za predstavu koju režira Jelena Golubović. Nisu mogli nikako da se dogovore, jer su pojedini  farmeri tvrdili da večeras ne treba da bude probe, jer je još uvek slava Romane i Slobe Đurkovića. Onda se Golubovićeva povukla u spavaću sobu, za njom su krenuli još neki, rediteljka je nastavila da priča o probi i predstavi, i onda je nastao haos!

Priča je probudila manekenku Saru, koja je zbog toga pobesnela, pa počela da galami na Golubovićevu iz sveg glasa. "Lako je njoj da sada galami kad po ceo dan spava, dok mi ne možemo da odmorimo zbog nje", žalila se Sara i usput častila rediteljku uvredama. Ona nikako nije mogla da se smiri, pa je naravno momentalno doleteo i Ivan Marinković koji je krenuo da je grli i umiruje. Naposletku, Sara je povikala: "Da li si ti svesna da ukoliko jedna osoba ne učestvuje u tvojoj predstavi, da ćeš da padneš zadatak!" Ona je nastavila još neko vreme da se dere, preteći da će namerno bojkotovati Jeleninu predstavu, kako ova ne bi uspela u zadatku.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>