Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić pobegla iz porodilišta i proslavila rođendan sa najbližima

Ljiljana Jakšić, popularna Salveta iz Kursadžija, svoj 52. rođendan trebalo je da provede u bolnici "Narodni frond" gde nestrpljivo čeka porođaj, ali je iz bolničke postelje pobegla kako bi poslužila sestru i prijateljice rođendanskom tortom.

Ljiljana Jakšić pobegla iz porodilišta i proslavila rođendan sa najbližima



Ljiljana Jakšić u bolnici proslavila 52. rođendan: Otac mog deteta i ja smo završili svaku priču!
Iako joj je lekar savetovao da zbog preuranjenih kontrakcija i visokorizične trudnoće mora da miruje, glumica je odlučila da svoj rođendan proslavi sa najmilijima i u kućnom okruženju. Ona je napustila porodilište, svratila u poslastičarnicu i kupila tortu, a onda otišla u svoj stan.

"Želela sam da se na ovaj specijalni dan osećam posebno. Kod kuće me je čekala sestra i nekoliko bliskih prijateljica. Smejale smo se i uživale, a rođendanske želje su bile u duhu onog što me čeka, sve sumi poželele uspešan kraj trudnoće, lep porođaj i srećno materinstvo. Sutradan sam se vratila u bolnicu", kaže Ljilja.

Salveta je uzbuđena što će u naredne dve nedelje postati majka i kaže da joj je jako drago što je svojoj ćerki već pripremila dečiju sobu: "Uselila sam se u novi stan koji je do zadnjeg trenutka trebalo da bude jednosoban, ali mi je nešto odozgo reklo da treba da uzmem veći. Kupila sam stan površina 53 metra kvadratna i jednu sobu sam odmah videla i ocenila kao predivan kutak za dete, a još nije bilo ni nagoveštaja trudnoće", rekla je Ljiljana koja je i ranije govorila da je oduvek znala da će kad-tad postati majka.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>