Region

Svet

Šaban Šaulić mora na operaciju!

Iako nam Šaban Šaulić izgleda odlično raspoloženo i na televiziji se uvek pojavljuje sa osmehom na licu, kralj narodne muzike će u narednom periodu morati da ode na operaciju zbog problema sa venama.

Šaban Šaulić mora na operaciju!



Kako saznaje "Alo", Šaulić je pre dva dana posetio Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a tamo su mu nakon nekoliko obavljenih pregleda savetovali da ode na operaciju vena.

"Šaban je poznat kao neko ko mnogo radi, ali kako je imao bolove posetio je lekare. Pre dva dana bio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde je bio podvrgnut detaljnim pregledima. Nakon što su mu uradili sve analize sastavio se konzilijum lekara koji su većali šta je najbolje za pevača.

Nakon što su detaljno pregledali sve nalaze rekli su mu da u narednom periodu mora da operiše vene", rekao je za "Alo" izvor blizak pevaču i dodao da Šaulić ima veliku podršku porodice i da se nada da će sve brzo rešiti.

"Operacija kojoj će Šaban biti podvrgnut nije toliko hitna, ali je najbolje da se što pre obavi kako kasnije ne bi došlo do komplikacija. Šaulić je poznat kao veoma aktivan, te redovno nastupa, pogovoto u inostranstvu, tako da nije čudno što ima problema sa venama. On ima veliku podršku svoje porodice i veruje da će se sve ovo brzo rešiti, kako bi nastavio sa svakodnevnim aktivnostima", dodao je izvor blizak Šabanu Šauliću.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>