Region

Svet

Dragana Mirković: Ponosna sam što sam iz Kasidola, ne vređa me što sam sa sela!

Srpska pevačica Dragana Mirković kaže da ne razume zašto žele da je uvrede činjenicom da je sa sela, te da je ponosna što je iz Kasidola.

Dragana Mirković: Ponosna sam što sam iz Kasidola, ne vređa me što sam sa sela!



Takođe, pevačica kaže da će se truditi da izbegava solistički koncert u Beogradu, ali i da ne voli one sitnice koje čine život savremene žene, kao što su šoping i spa centri.

"Imam 45 godina, divan brak, dvoje dece, uspešnu karijeru i život bez skandala. Šta još mogu da poželim? Ono što ponesete iz kuće, to vas prati ceo život. Ostala sam ona ista osoba koja je kao dete otišla iz Kasidola. Molim vas, obavezno pomenite Kasidol. Ne znam zašto neki smatraju da će me uvrediti ako napišu da sam sa sela. Ponosna sam na poreklo, jer sam odrasla u zdravom okruženju i imala divno detinjstvo", kaže Dragana.

Mirkovićeva dodaje da ne voli ništa planski da joj se dešava, te će izbegavati koncert u Beogradu. "Gotovo svakodnevno dobijam pozive da održim koncert u Beogradu. Volim stvari koje se dešavaju neplanski i koje me ne opterećuju. Kada je reč o solističkom koncertu, neću reći ne, jer se nikad ne zna, ali ću izbegavati da se to dogodi. Lepo mi je i ovako", ističe pevačica, i dodaje da nije tipična žena jer ne voli šoping i spa centre.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: S. Pikula

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>