Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović - Farmeri mi uzvraćaju time što me blate po intervjuima!

Sara Trajanović i dalje ne može da se pomiri sa tim što su pojedine farmerke kivne na nju jer nisu dobile frizera zbog propalog zadatka, pa iskoristila je priliku da se izjada i pred Lepim Mićom.

Farma 5: Sara Trajanović - Farmeri mi uzvraćaju time što me blate po intervjuima!



Farma 5: Zadruga izribala Saru - Da si uključila mozak na nekoliko minuta, farmeri ne bi ispaštali!
Zbog Sarinog bojkotovanja zadatka u kojem je trebalo da farmeri napišu pesmu i odrepuju, farmeri nisu dobili nagradu, odnosno frizera, a to mnoge ženske stanovnice imanja u Lisoviću zameraju manekenki. Tako, juče joj je i Simonida odbrusila rečima. "Molim uskraćivačice frizerskih usluga da ćute!"

Kako s tim ne može da se pomiri, te koristi priliku da se izjada, Sara je tu priliku videla u lepom Mići, te su se njih dvoje lepo isćaskali i izjadali jedno drugom.

U šetnji po dvorištu, ovaj dvojac, udaljen od očiju i ušiju drugih farmera, trošili su vreme u razgovoru, pa je tako Lepi Mića manekenki na konto priče o izgubljenom frizeru rekao da su na imanju sve ološi, a onda je potkačio Zoricu Marković. "Ona sve njih truje! Izgubila je bitku, pa sad samo šeta po  imanju", kazao je pevač.

Farma 5: Žene ogorčene! Izgubile pravo na frizera zbog Sare Trajanović!
Na to se nadovezala Sara te je rekla da je njoj bilo drago dok je gledala farmere kako repuju, da se sjajno zabavila i smejala, a oni joj uzvraćaju time što je blate po intervjuima. "Svi pričaju da sam ja Mića, e pa ja nisam Mića, ja sam Sara", kazala je ona, verovatno misleći na to što je zbog sve učestalije vike i dernjave upoređuju sa najvećim "psovačem" na Farmi, kako su već prozvali Lepog Miću.

"Ja imam pravo da ne učestvujem u igri, kao što su i drugi farmeri ranije propušatli poneki zadatak! Ne mogu sad da se ubijem zbog toga što je zadatak propao zbog mene", rekla je ona, a kasnije nastavila i da viče, dok ju je Suzana smirivala, govoreći: "Žao mi je što nisam učestvovala u igri i što meni ne treba frizer kao vama!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>