Region

Svet

Region

Marko Bulat kao glumac u drami Srce u anesteziji

Marko Bulat koji će uskoro proslaviti 20 godina dugu karijeru sa fanovima u hali Pionir, oprobao se kao glumac u TV filmu "Srce u anesteziji". Zbog prolaznika koji su mu prilazili tokom snimanja na ulici, neke scene su se odužile unedogled.

Marko Bulat kao glumac u drami Srce u anesteziji



Tek po premijeri TV drame "Srce u anesteziji", snimane prema istoimenom romanu novinara i pisca Silvane Stanković, koja se sada okušala i kao producent, gledaoci će moći da ocene jesu li se, pored profesionalnih glumaca, poput Ive Štrljić, Jelene Helc, dobro snašli maneken Nikola Stojiljković, pevač Marko Bulat, psiholog Aleksandra Janković, voditeljka Bojana Ristivojević...

Glavnoj glumici Ivi Štrljić veoma su se dopale scene sa Aleksandrom Janković, o čemu kaže: "Tokom snimanja su mi posebno bile zanimljive scene sa Aleksandrom u kojima je na poučan način prikazan proces oporavljanja junakinje od loše emotivne veze u kojoj se našla. Mislim da će te scene biti značajne i dragocene i gledaocima".

Pevač Marko Bulat je takođe pokazao veliku toleranciju. Ali, zbog prolaznika koji su mu prilazili tokom snimanja na ulici, neke scene su se odužile unedogled. U jednom trenutku, ekipa se dvoumila da li da se nastavi snimanje, ali se Marko brzo popravio:

"Pristajao sam da ponavljam scene i više od 30 puta jer sam želeo da to bude odrađeno dobro, pre svega jer nisam profesionalni glumac", rekao je Bulat. "S druge strane, često sam bio u situaciji da kasnim, jer sam paralelno sa snimanjem filma imao i probe za predstojeći koncert, 24. novembra u "Pioniru", koji organizujem povodom dve decenije karijere, pa zbog toga nisam mnogo ni smeo da se bunim."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>