Region

Svet

Nevena Božović snima novi singl!

Finalistkinja "Prvog glasa Srbije" Nevena Božovič sprema novi singl, a pesma će biti, kako ona kaže, u njenom stilu - mešavina popa i r'n'b-a.

Nevena Božović snima novi singl!



Pop pevačica Nevena Božović ovih dana će snimiti novi singl, koji je komponovao Dušan Popović. Finalistkinja šoua "Prvi glas Srbije", koja je sa grupom "Moje tri" ove godine predstavljala Srbiju na "Evrosongu", kaže da je pesma mešavina popa i r'n'b-a i da je potpuno u njenom stilu.

"To je nešto što mi leži i u čemu se najbolje snalazim", rekla je Nevena. "Prethodni singl "Pogledaj me" je komponovala Aleksandra Kovač, ali uopšte nije važno ko je radio pesmu, već da onome što radite date lični pečat."

Nevena je student treće godine Muzičke akademije i kaže da zasad uspeva da bude podjednako uspešna i u muzici i na fakultetu. Na pitanje da li pored obaveza stiže da gleda šou "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se takmiči i Sara Jovanović iz "Prvog glasa Srbije", Nevena kaže:

"Šou je fenomenalan, a takmičari su iz emisije u emisiju sve bolji i bolji. Pored Sare, dopadaju mi se Tamara Dragičević, Boris Milivojević, Aleksa Jelić, Željko Šašić..."

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>