Region

Svet

Zvezde Granda: Minel, Nemanja, Hanzan, Stefan i Kristina idu u sledeći krug! (Foto)

Večeras su se u studiju televizije "Pink" mladi pevači ponovo borili za pritisnut taster i prolazak u sledeći krug, a pravo da nastave takmičenje dobili su petoro kandidata: Spahović Minel, Radisavljević Nemanja, Hanzan Sokolović, Stefan Arsenijević i Kristina Jovanović.

Zvezde Granda: Minel, Nemanja, Hanzan, Stefan i Kristina idu u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda: Sanel, Aleksandra, Marija, Stefan i Milica prošli u sledeći krug! (Foto)
Sastav žirija ostao je nepromenjen, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac ponovo su odlučivali o sudbini kandidata, kao i produkcija Saša Popović i Lepa Brena.


Foto: Facebook/Zvezde Granda

Takmičari su i ovog puta dali sve od sebe kako bi se pokazali najbolje što mogu, a neki su čak pribegli i tehnici glumljenja na sceni, pa je jedna od takmičarki Zvezda Granda klečala na sceni što se posebno dopalo Bosancu.  Večeras je bio izuzetno raspoložen i blagonaklon prema kandidatima, pa je jednoj devojci dao glas samo da bi video kako izgleda.

Iako je i u ovoj emisiji bilo preko dvadeset kandidata koji su poželeli da se oprobaju u svetu muzike i šoubiznisa, samo petoro moglo je da prođe dalje. Podsetićemo, u prethodnom krugu to su bili Smolo Sanel, Aleksandra Nikolić, Marija Stojićević, Stefan Živković i Milica Pavlica.

Među takmičarima koji su se večeras predstavili, u očima Snežane Đurišić posebno se izdvojio Miroslav Šever koji je otpevao pesmu Saše Matića "Samo ovu noć", a njegovo pevanje prepoznali su i ostali članovi žirija, pa je sa pet tastera prošao dalje.


Foto: TV Pink

Aca Lukas i ovog puta se našalio i brutalno iskomentarisao jednog od takmičara: "Majstore, znaš da igraš tablić? Da si još jednom uboo ton ja bih ti lupio onu petu crtu, kao za tablu", rekao mu je Aca i dodao da je sve vreme falširao.

Do baraža koji se održava pred sam kraj emisije došlo je 14 takmičara i otpevalo po jedan refren kako bi još jednom osvojili žiri i omogućili sebi prolazak u dalje takmičenje.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>