Svet

Region

Halo, ovde Bijonse: Pogledajte kako je diva šokirala obožavaoca na koncertu! (Video)

Pop zvezda Bijonse poznata je po tome da ima prisan odnos sa svojim obožavaocima na koncertu, a jednog je posebno iznenadila! Pogledajte i kako!

Halo, ovde Bijonse: Pogledajte kako je diva šokirala obožavaoca na koncertu! (Video)



Tokom Bijonsinog koncerta u Australiji, svi posetioci bili su euforični što imaju priliku da slušaju i gledaju svoju miljenicu, a jedan je fan bio posebno srećan što je tu gde jeste, te se trudio da svojim prijateljima, koji su izostali, preko telefona prenese deo fenomenalne atmosfere. I nije ni sanjao šta će da se desi...

Naime, dok je preko mobilnog telefona bio na video vezi sa svojim prijateljem kako bi mu preneo atmosferu sa koncerta r'n'b dive, upravo ta diva mu je prišla, uzela telefon iz ruke, i pozdravila osobu sa druge strane.

"Ovo mi je prvi ovakav video poziv! Drago mi je što smo se upoznali", poručila je Bijonse i nastavila da peva i pleše nesmanjenim tempom.

Inače, ovo nije prvi put da Bijonse na ovaj način oduševi svoje obožavaoce. Nedavno je tako "upala" u kadar jednoj obožavateljki koja je pokušavala da usnimi sebe i scenu iza. Muzička diva je to primetila, pa se brže bolje spustila i namestila iza devojke! Možete pretpostaviti koji je šok to bio za obožavateljku kada je videla šta je zapravo uhvatila kamerom svog mobilnog telefona.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>