Region

Svet

Oproštajni koncert: Olivera Katarina se uz pesmu i suze oprostila od Beograđana! (Foto)

Olivera Katarina sinoć je poslednji put pevala za Beograđane! Uz pesmu i suze, muzička diva se oprostila od svoje 50 godina duge karijere.

Oproštajni koncert: Olivera Katarina se uz pesmu i suze oprostila od Beograđana! (Foto)



Filmska i muzička diva Olivera Katarina oprostila se od muzičke karijere i publike, održavši poslednji koncert pred više od 2.000 posetilaca u Sava centru. Uz čuvenu numeru "Sedim u jednom pariskom lokalu", poslednja zvezda Titove Jugoslavije izašla je u glamuroznoj haljini sa karnerima i bujnom zalizanom crnom kosom baš kao u najlepšim danima. Za trenutak vreme je stalo, a začarana publika vratila se u godine kada je ova dama žarila i palila svetskom muzičkom scenom.


Foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Prisustvovala sam oproštajnom koncertu čuvenih francuskih pevača Žaka Brela i Žozefin Beker. Za razliku od Žaka, koji je 45 minuta pevao podelivši suze sa publikom, Žozefin je vidno onemoćala sela na binu i zamolila publiku da joj oprosti što nema snage da podeli sa njom čak nijedan stih. Ja ću se povući dok me glas drži, a vi možete da me prepoznate onakvu kakvom me pamtite", poručila je Olivera, a zatim nastavila da niže balade za sva vremena.

Pre nego što je otpevala pesmu "Pričaj mi o ljubavi", otkrila je da joj je u životu uvek falilo nežnosti.

"Stalno sam patila što me ljudi ne vole onoliko koliko sam želela. Možda sam pogrešila što sam se vratila iz Pariza, koji me je mnogo voleo. Više od rođene zemlje", rekla je glumica, brišući suze sa lica. Posle burnog aplauza, zapevala je "Nišku banju", "Alal mi je večeras po volji", "Pogledaj de, mala moja", kojima je digla ceo Sava centar na noge, i nezaobilazne romske "arije" poput "Đelem, đelem".

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti/P.Milošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>