Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović zaskočila Edina - Hajdemo u kupatilo da prekršimo pravilo! Biću gola!

Jeleni Jovanović i Edinu Škoriću je sve teže i teže da obuzdavaju svoje nagone. A ovog puta, reklo bi se da je ženski deo ljubavnog dvojca više u problemu!

Farma 5: Jelena Jovanović zaskočila Edina - Hajdemo u kupatilo da prekršimo pravilo! Biću gola!



Pevačici Jeleni Jovanović i sportisti Edinu Škoriću očigledno je laknulo kada su obznanili svoju ljubavnu vezu, jer više ne moraju da se kriju. Svaki trenutak oni koriste da razmene nežnosti i poljupce, ali za razliku od ostalih parova, oni su za sada ostajali samo na tome. Kažemo "za sada", jer pitanje je dokle će oni još moći da svoje nagone drže pod kontrolom!

Iznenađujuće je to da u će ovom slučaju ženski deo ljubavnog dvojca, po svemu sudeći, prvi da poklekne. Da Edin nije "tvrd orah", sad bismo verovatno pričali o još jednom paru aktivnom ispod pokrivača!

Naime, Jelena i Edin su mirno razgovarali, te na Edinovo pitanje šta će da radi, mlada pevačica je odgovorila: "Prvo ću da se okupam, pa ću celo telo da namažem mlekom... pa ću da budem gola", zavodila je rečima Jelena. Međutim, Edin se nije dao tako lako dekoncentrisati, pa joj je kazao da će je čekati u krevetu, ali će spavati!

To pevačicu nije obeshrabrilo, pa je naskočila na svog momka! "Ti si mene dugo maltretirao, sad ću ja tebe", našalila se Jelena, a potom je skočila i svog dragog nogama obuhvatila oko struka. "Hajde da uđemo zajedno u kupatilo i da prekršimo pravilo", predložila je Jelena. Škorić je promrmljao da je zbilja glupo pravilo da samo jedna osoba može u datom momentu da bude u kupatilu, ali je ipak zagušio avanturistički duh, te umesto u kupatilo, otišao u sobu!

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>