Region

Svet

Parni Valjak u Kombank Areni 8. marta 2014. (Foto)

Nakon dva fantastična koncerta u dve prepune Arene 2010. godine i objavljivanja novog albuma "Nema predaje", sa kojeg su neke pesme (kao što su Samo da znaš, Nema predaje, Tanki živci) već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, jedan od najvećih pop-rock bendova svih vremena zakazao je novi koncert u Areni i to na jedan od najlepših datuma u godini.

Parni Valjak u Kombank Areni 8. marta 2014. (Foto)



S obzirom na mnogobrojne hitove Parnog Valjka sa ljubavnom tematikom, biće ovo jedan veoma emotivan koncert za pamćenje. Tim povodom Hus i bend svojoj publici su poručili:

"Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživjeli na dva koncerta u beogradskoj Areni prije pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo dokazati da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku. Dan žena, 8. mart, je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pjesme su većinom ljubavne tematike i sretni smo što žene čine veći dio naše publike".

Parni Valjak je bend koji odlikuje da zvuče bolje neko ikada, da Aki peva i dalje na vrhunskom nivou ceo koncert od početka do kraja, da je njihova energija koju emituju sa bine retko viđena i sve to nakon 38 godina bavljenja muzikom i koncertima…i dan danas u svojoj prostoriji za vežbanje provode 4-5 sati svaki dan.



A šta publika i fanovi misle o tome govore mnogobrojni komentari na internetu:

- Ako je moguće zaljubiti se u nekoga slušajući njegov glas, onda sam ja ZALJUBLJENA! Performans za 10 plus! Koncert za nezaborav! Već duže vreme se u mom životu nije desilo nešto tako lepo i snažno! CMOK za Akija!

- Najlepši koncert na kom sam bila. Toliko energije i ljubavi na jednom mestu. S pravom su jedna od najboljih grupa. Zahvaljujem im se na divnom provodu.

- Hvala Bogu, bio sam na koncertu. Toliko pozitivne energije na bini i u publici da ne poveruješ. Toliko emocija, toliko dobrih ljudi, toliko ljubavi i radosti. Hvala PARNOM VALJKU na ovoj fantastičnoj večeri!"

- Jedan od najkvalitetnijih bendova sa prostora bivše Yuge, a i šire! Neverovatan live performans!

- Imao sam tu sreću da budem na njihovom koncertu u Areni... Aki je neverovatan! Koncert je bio 5+!!! Od organizacije pa do samog performansa sjajnog Akija i celog benda... Vredi svake pare koju sam dao da bih prisustvovao!!! Sve pesme koje sam hteo da čujem su otpevane, ZAISTA SJAJNO!!! SVAKA ČAST PARNOM VALJKU!!!

- Koncert je bio odličan! Sjano smo se proveli i uživali u pesmama Parnog valjka. Aki nije stao tri sata. Svaka čast!

- Bio sam sinoć na koncertu u Areni i šta reći? Možda najbolji koncert na kome sam ikada bio. Parni valjak je definitivno najbolji bend svih vremena sa ovih prostora, jer samo vrhunski muzičari koji pevaju iz srca mogu tri sata držati na nogama 15.000 ljudi. Hvala im.

- Mene je Aki potpuno oduševio. Zaista se divim čoveku koji je posle toliko godina u kondiciji da skače i igra po bini puna 3 sata, a da uz to ne napravi ni jedan jedini falš. Pevač je kakvog nema! Svaka čast za koncert zaista. Koncert za pamćenje!!!"

- Moj naklon! Bilo je više nego fenomenalno! Čovek ima takav glas da je to čudo, mislim da je mogao još 3 sata da peva bez problema!

Ulaznice za novi spektakl Parnog Valjka su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800 dinara, a mogu da se kupe na blagajni Kombank Arene, Bilet centra, Doma Omladine, TC Ušće i na svim prodajnim mestima CS Eventima, a preko interneta na www.eventim.rs

Vreme je za pravi stvari uz Parni Valjak!

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>