Svet

Region

Majli Sajrus zavela bivšeg dečka Paris Hilton! (Foto)

Majli Sajrus nije dugo trebalo da preboli bivšeg verenika Lijama Hemsvorta. Utehu je našla u bivšem dečku Paris Hilton, muzičaru Bendžiju Medenu.

Majli Sajrus zavela bivšeg dečka Paris Hilton! (Foto)



Trenutno najkontroverznija dvadesetogodišnjakinja Majli Sajrus našla je novog dečka! I to bivšeg momka Paris Hilton, 14 godina starijeg Bendžija Medena. Naime, oni su primećeni kako razmenjuju nežnosti na zabavi organizovanoj povodom proslave Noći veštica u Holivudu.

Naime, Majli je na zabavu došla u društvu svojih drugarica, i kako izvor navodi, izgledalo je kao da će to biti prava devojačka zabava. Sve dok se nije pojavio zgodni muzičar! Oni su odmah "kliknuli", te su pali i poljupci između slavnih zvezda, a potom su viđeni i kako zajedno napuštaju klub. Inače, u pitanju je zabava na koju je Majli došla maskirana u Lil Kim, odnosno sa ljubičastom perikom i jednom razgolićenom dojkom, pa je možda upravo takav imidž privukao Bendžija.


Foto: Zavar/Raffi/NPG.com

Inače, dva meseca je prošlo otkad je Majli raskinula veridbu sa glumcem Lijamom Hemsvortom. Navodno, Lijam je pevačicu ostavio zbog njenog previše kontroverznog imidža i načina života, sa kojim on nije mogao da se pomiri. Utehu je, kako vidimo, pronašla u svom kolegi, muzičari Medenu, inače gitaristi benda "Good Charlotte".

Autor: T.I.
Foto: Twitter, Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>