Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara kao Britni, Aleksa kao Eros, a Skaj kao Vil Aj Em! (Foto)

Četvrta epizoda serijala "Tvoje lice zvuči poznato" donosi nove zadatke našim sjajnim takmičarima koji su dokazali da se odlično snalaze u tuđoj koži! Pred njima su novi izazovi, a evo nekoliko detalja koji će vas sigurno zaintrigirati.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara kao Britni, Aleksa kao Eros, a Skaj kao Vil Aj Em! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević i bez maske pljunuta Lepa Brena! (Foto)
Knez će nakon Džibonija imitirati Hari Mata Harija i otpevati jednu od njegovih bezvremenskih hitova, dok će Goca Tržan postati prava hevi metalka i nastupiti kao grupa AC/DC. Nešto slično Goci imaće i prošlonedeljni "Ajs Nigrutin", odnosno Snežana Babić Sneki, koja će u ovom izdanju humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato uteloviti rok pevačicu Viktoriju.



Ana Kokić ponovo će nas sve zadiviti ubedljivom maskom Lučana Pavarotija, dok će Sara Jovanović konačno imati ulogu žene i to Britni Spirs, koju i privatno voli da sluša. 



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Najlakše mi je bilo da imitiram Acu Lukasa!
Glumica Tamara Dragićević, pobednica prve epizode, biće u koži legendarne Lepe Brene, a kako ste već mogli pročitati na našem portalu, zadatak je obavila s neverovatnom lakoćom! Željko Šašić profesionalno će izneti lik svog "rivala" Acu Lukasa, a obzirom da se sjajno pokazao u prethodnim emisijama, verujemo da će nas i ovaj put zadiviti. Jedno je jasno, ovaj nastup svi s nestrpljenjem očekujemo!

Aleksa Jelić imaće čast da se na nekoliko minuta pokaže kao veliki srcelomac Eros Ramacoti, dok će Skaj Vikler ove nedelje postati njegov tamnoputi kolega Vil Aj Em, slavni reper nagrađen sa čak sedam Gremija.



Pobednik prošlonedeljne emisije Boris Milivojević će nastupiti kao kralj roka Elvis Prisli, a gostujući član žirija Savo Milošević će izgledati i pevati kao veliki Zdravko Čolić!



Sigurno smo vas bar malo zaintrigirali ovim najavama, stoga ne propustite četvrto izdanje spektakularnog serijala "Tvoje lice zvuči poznato" koje je na programu u subotu 2. novembra, od 21.05 sati na TV Prva.

Autor: B.B.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>