Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević o Marku Vukotiću - Super što ima pločice, ali treba da ima i srce!

Jedna od omiljenih radinosti farmerki jeste da pričaju o muškarcima, pa se tako Marko Vukotić našao kao predmet razgovora Marijane Leontijević i Jelene Jovanović.

Farma 5: Marijana Leontijević o Marku Vukotiću - Super što ima pločice, ali treba da ima i srce!



Farma 5: Marijana Leontijević i Marko Vukotić se grle u krevetu! (Video)
Manekenka i balerina Marijana Leontijević priznaje da je situacija između nje i Marka Vukotića poprilično zamršena. Naime, da postoje varnice između nje i manekena, videlo se već u prvim danima nakon njenog ulaska na imanje. U jednom momentu su čak i "podelili postelju", doduše bez veće intimizacije, a u drugom su, pak, određeno vreme proveli zaključani u toaletu. Šta se tada između njih desilo, niko sem njih dvoje ne zna sa sigurnošću da kaže, ali se ostali farmeri rukovode onom "gde ima dima, ima i vatre".

Farma 5: Marijana Leontijević se ljubila sa Markom, on zabrinut za verenicu! (Video)
Ipak, glas razuma je proradio kod Marka Vukotića, te je rešio da se ipak malo distancira od svog odnosa sa Marijanom. Sada, ne propušta priliku da istakne kako mu je Marijana draga samo kao drugarica, i ništa više od toga, te da napolju ima dugogodišnju devojku koju namerava i da oženi.

Ovakav razvoj situacije i nije baš po volji Marijani Leontijević. To joj se omaklo i u  razgovoru sa Jelenom Jovanović. "Situacija između nas je zamršena zato što muškarcima rade hormoni", zaključila je Marijana.

Na to joj je Jelena odgovorila da je Marko zaista dobar dečko, ali da ona ipak smatra da se ne ponaša dobro prema Marijani. Naposletku, Leontijevićeva je revoltirano rekla: "Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne", a potom i šaljivo dodala: "Definitivno treba da ima srce, ali ako uz to još ima i pločice, onda super!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>