Svet

Region

Kim Kardašijan: Slika u kupaćem kostimu je moj način da zlobnicima pokažem srednji prst! (Foto)

Kim Kardašijan, koja je posle porođaja izgubila preko 20 kilograma i vratila svoju staru zanosnu figuru, pojavila se u emisiji Džej Lena, te kazala kako je gubitak težine njen način da svim zlobnicima pokaže "srednji prst".

Kim Kardašijan: Slika u kupaćem kostimu je moj način da zlobnicima pokažem srednji prst! (Foto)



U čuvenoj "talk-show" emisiji Džej Lena, rijaliti zvezda Kim Kardašijan pojavila se u beloj čipkanoj haljini koja je otkrivala i crni donji veš novopečene mame. Izazovna haljina naglasila je obline najpopularnije svetske starlete, te dokazala da su dijeta i naporno treniranje urodili plodom, i da Kim više nije na meti šala zbog prekomernih kilograma.

Kim Kardašijan: Posle porođaja sam prvo proverila svoju vaginu, izgledala je izvanredno!
Naime, tokom trudnoće Kardašijanova se ugojila preko 20 kilograma, što je i bilo za očekivati. Ali, ono što ona nije očekivala, jeste da zbog trudničke težine bude predmet zlobnih šala. Tako, paparaci su se trudili da objektivom ovekoveče kilograme Kim Kardašijan, a zlobni jezici su pleli po slavnoj zvezdi, govoreći da se toliko izobličila da ne sme ni da izađe u javnost.

"To me je zaista povredilo", kazala je Kim. "Naravno da sam se ugojila tokom trudnoće, i bilo je veoma teško čitati sve te komentare i ružne stvari koje su pisali o mom izgledu", priznala je starleta.


Foto: NBC Universal

Kim Kardašijan se skinula! Pokazala seksi guzu! (Foto)
Govoreći o prvoj, sada već čuvenoj fotografiji u belom kupaćem kostimu nakon porođaja koju je postovala na svom Instagramu, Kim je kazala: "Isprobavala sam kupaći kostim, i zapravo sam sliku najpre poslala svom dečku Kanjeu. Pitala sam ga da li mogu da je objavim, jer bi to bilo kao da pokazujem "srednji prst" svima onima koji su me nazivali debelom."

Očigledno da se Kanjeu fotografija itekako dopala, s obzirom da je već četiri dana nakon toga reper zaprosio rijaliti zvezdu. Što se samog čina venčanja tiče, Kim je otkrila da će se on najverovatnije desiti idućeg leta. Kada je o destinaciji za medeni mesec reč, slavni par još uvek nije upro prst na globus. "Možda Pariz... Ili, ko zna? Zatrudnela sam kada smo bili u Italiji, tako da možda i za medeni mesec otputujemo tamo", zagonetno je zaključila Kim Kardašijan.

Autor: T.I.
Foto: NBC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>