Svet

Region

Nikol Kidman: Bila sam dete kada sam se udala za Toma Kruza, ljubav je došla posle razvoda

Oskarovka Nikol Kidman (48) rekla je da je bila "samo dete" kada se sa 23 godine udala za holivudskog glumca Toma Kruza.

Nikol Kidman: Bila sam dete kada sam se udala za Toma Kruza, ljubav je došla posle razvoda



Kidman i Kruz su se razveli 2001. godine nakon 10 godina braka, a ona je sada udata za kantri pevača Kita Urbana. "Bila sam tako mlada i bez omalovažavanja onoga što sam imala sa Tomom, upoznala sam svoju veliku ljubav tek kada sam se razvela od njega", rekla je Kidman u intervjuu za "Veniti fer".

Nakon razvoda, želela je da ima ljubav, ali ne neko vreme, jer nije htela da uskače iz jedne veze u drugu. "Dosta vremena sam provela sama, što je mnogo, mnogo dobro, zato što sam bila dete kada sam se udala i trebalo je da odrastem", dodala je ona.

Kidman je u vreme razvoda sa Kruzom, igrala u filmu "Sati" u kome je tumačila ulogu književnice Virdžinije Vulf koja se ubila tako što se udavila u reci. Glumica je rekla da je snimajući taj film izabrala život.

"Ušla sam u reku sa džepovima punim kamenja, ali sam izabrala život. U to vreme bila sam u velikoj krizi, ali igrajući nju naučila sam da cenim život", zaključila je glumica.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>