Svet

Region

Kao od majke rođena: Lejdi Gaga potpuno gola na nastupu u Londonu! (Video)

Lejdi Gaga ne propušta priliku da iskaže svoj egzibicionizam. Na nastupu u Londonu kontroverzna pevačica prošetala se - gola!

Kao od majke rođena: Lejdi Gaga potpuno gola na nastupu u Londonu! (Video)



Od Lejdi Gage navikli smo da nas šokira. Toliko smo navikli da nas zapravo više ni ne šokira, pa ni kad čini stvari koje bismo, da su u pitanju drugi izvođači, smatrali iznimno šokantnim.

To izgleda zna i popularna pevačica koja trenutno promoviše svoj novi album "Artpop", te se odlučila i na krajnji korak: da skine sve sa sebe! Lejdi Gaga je tokom nastupa u londonskom klubu najpre bila odevena u dugu belu haljinu u stilu boginje, a potom je shvatila da joj je suvišna. Pevačica ju je svukla sa sebe i ostala potpuno gola, te kao od majke rođena je i odšetala sa bine.

Njen performans je naravno izazvao različite komentare. Dok joj neki odaju priznanje za smelost, drugi to nazivaju izopačenošću i pitaju se da li to možda nije deo nekakvog satanističkog rituala. A opet, bilo je i onih koji su nezadovoljni minutažom koju je Lejdi Gaga provela gola na bini. Naime, hteli su još! Kakogod, pogledajte i Vi ovaj svakako čudnovat performans:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>