Region

Svet

X Factor Adria: Među takmičarima i mladi ulični svirač iz Knez Mihailove, miljenik Beograđana (Foto)

Mladi Petar Jojić jedan je od takmičara u muzičkom šouu "X Factor Adria" koji večeras konačno startuje i na našim prostorima. Poslednjih sedam godina retko koji prolaznik u Knez Mihailovoj se nije naježio kada je čuo Petra kako izvodi popularne pesme Zdravka Čolića.

X Factor Adria: Među takmičarima i mladi ulični svirač iz Knez Mihailove, miljenik Beograđana (Foto)



Svako bi na trenutak pomislio da upravo živa legenda eks-Jugoslavije izvodi neki performans, a onda usledi šok kada ugledaju šesnaestogodišnjeg mladića, koji čak i izgledom podseća na pevača. Petar će svoju sreću okušati u srpskoj verziji "X factora".

X Factor Adria: Sajmon Kauel pozdravio gledaoce iz regiona - Vidimo se uskoro! (Video)
"Od ranog detinjstva pokazivao sam ljubav prema pesmama Zdravka Čolića. S obzirom na to da sam rođen u porodici muzičara, brzo su primetili moj talenat za pevanje i počeli da me obrazuju u tom smeru. Iako izvodim Zdravkove pesme, ja posedujem talenat i za druge pravce", kaže Petar, koji je brzo postao miljenik Beograđana. Neretko su ljudi odvodili svoje poznanike u poznatu ulicu kako bi čuli "reinkarnaciju" Čolića iz mlađih dana.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač najčešće u sukobu!
"Divan je osećaj kada ste svesni da svojim umetničkim veštinama možete da priuštite sebi i zaradu, ali to nije glavni razlog mog nastupa na ulici. Smatram da je ulica možda u današnje vreme malo zanemarena, a tu se krije najbolja publika. Nema lepših emocija nego kada vidite osmehe zadovoljstva na licima šetača koji zastanu da me slušaju", kaže Petar, koji pored gimnazije završava i Srednju muzičku školu.

Na takmičenje X factor Adria prijavio ga je jedan od rok velikana Jugoslavije, inače Petrov muzički saradnik i mentor koji je prvi uvideo njegove kvalitete.



"Srećan sam što sam ga poslušao i daću sve od sebe da postanem deo najvećeg šou-programa na svetu "X factor". Sa velikim nestrpljenjem očekujem prvu epizodu. Nadam se da ću imati priliku da kroz ovaj šou prikažem svoje glasovne sposobnosti svim ljudima koji nisu imali priliku da me čuju", kaže talentovani Petar. On je beskrajno zahvalan porodici na podršci koju su mu uvek davali.

Prva epizoda planetarno popularnog muzičkog šoua "X Factor Adria" biće emitovana večeras na televiziji Pink.

Autor: B.B.
Izvor/ Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>