Region

Svet

Adrijana Lima: Ponosna sam na svoju zaovu, dizajnerku Tamaru Jarić! (Foto)

Srpska snajka Adrijana Lima zbog poslovnih obaveza nije mogla da sa suprugom Markom Jarićem prisustvuje modnoj reviji svoje zaove, ali joj zato pruža podršku putem društvenih mreža.

Adrijana Lima: Ponosna sam na svoju zaovu, dizajnerku Tamaru Jarić! (Foto)



Mala Valentina Lima Jarić želi zauvek da ostane u Beogradu (Foto)
Jedna od najlepših žena sveta, "Viktorijin anđeo" Adrijana Lima nije mogla da se pridruži svom suprugu Marku Jariću i njihovim ćerkama u Srbiji, te je tako propustila i prvu modnu reviju svoje zaove, kreatorke Tamare Jarić. Ipak, slavna manekenka je Tamaru zdušno podržala preko društvenih mreža, te je na svom Instagram profilu napisala: "Tamara Jarić (moja zaova - modni kreator). Čestitam ti na na tvom prvom učešću na srpskoj Nedelji mode", a potom je dodala i: "Ponosna sam na svoju zaovu! Volim te!"



Inače, Tamara Jarić, rođena sestra proslavljenog košarkaša Marka Jarića, po prvi put je učestvovala na Beogradskoj nedelji mode, predstavivši svoju kolekciju "Morocco dream". Nakon završene Škole za dizajn u Beogradu, školovanje je nastavila u Firenci, a potom i u Njujorku. S obzirom da su Tamara i njena snaja Adrijana, ne samo u porodičnoj vezi, već i u bliskim poslovnim vodama, za očekivati je da svetsku lepoticu na pisti vidimo i u kreacijama srpske dizajnerke.

Autor: T.I.
Foto: wallike.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>