Region

Svet

Svekrva Goge Sekulić: Neću dozvoliti da me izbace iz stana!

Majka pokojnog supruga Goge Sekulić, Zorica Terzin, kojoj je sud naložio da pevačici vrati ključeve stana u Sarajevskoj, poručuje da je to njeno vlasništvo i da ne može da boravi sa snajom pod istim krovom.

Svekrva Goge Sekulić: Neću dozvoliti da me izbace iz stana!



Goga Sekulić udarila svekrvu!? Policija morala da interveniše!
Sekulićeva je živela u tom stanu s Igorom pre njegove smrti. Nakon toga je došlo do nesporazuma sa svekrvom, ceo slučaj je završio na sudu, a Zorica je obelodanila da ju je pevačica tukla.

"Stan je moj i ne može niko iz njega da me izbaci. Svesna sam da će biti vrlo teško živeti sa Gogom. Ne mogu ja s njom. Ja plaćam sudske troškove i sve račune od stana. Jako mi je teško da posle smrti svoga sina ovakve stvari iznosim u javnost, ali advokat mi je savetovao da mora i moja strana priče da se čuje", izjavila je Zorica Terzin za "Blic".

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da Goga Sekulić ponovo dobije ključeve od stana u Sarajevskoj ulici u Beogradu, u kojem je živela s pokojnim suprugom. Iako je presuda donesena u korist pevačice još 20. septembra, njena svekrva Zorica, koja živi u tom stanu, još uvek odbija da Gogu pusti. Terzinova je zamenila bravu na vratima pre dva i po meseca. Iz okruženja pevačice, međutim, poručuju da će "po nalogu suda, a u prisustvu pripadnika unutrašnjih poslova, Goga ući u stan".

"Proces jeste mukotrpan i može biti dug, ali je jasan. Zakon je na strani udovice i sve dok se ne okonča ostavinska rasprava, ona ima pravo da u stanu svog pokojnog muža živi", rekao je za "Blic" izvor blizak pevačici.

U advokatskoj kancelariji Branimira Gugla koji Sekulićevu zastupa na sudu, rekli su da je ostavinska rasprava trenutno stopirana zbog toga što se čekaju Igorova deca iz dva prethodna braka. Budući da žive u inostranstvu, ovaj proces može da potraje.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Alo/Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>