Region

Svet

Aca Lukas osvaja Ušće: Pravi koncert na Vidovdan!

Aca Lukas shvatio je da su i Kombank Arena i Marakana premali da bi primili sve njegove fanove, pa je rešio da 2014. godine priredi veliki spektakl, i to 28. juna, na Vidovdan, na Ušću! Folker će napraviti koncert na prostoru koji može da primi više od 100.000 ljudi!

Aca Lukas osvaja Ušće: Pravi koncert na Vidovdan!



"Lukas je poslednjih godina pravio koncerte u Areni na svoj rođendan, 3. novembra, i to po nekoliko zaredom. Kada mu je najveća beogradska hala postala mala, odlučio se za Marakanu, a kako je u junu ove godine video da ni taj stadion ne može da primi sve poštovaoce njegove muzike, Lukas se sad odlučio za Ušće", kaže izvor blizak folkeru i dodaje:

"Ušće su da sada uspeli da napune samo Ceca, Zdravko Čolić, Madona i Rolingstonsi, ali je poznato da Aca ima armiju obožavalaca i da se njegove pesme slušaju i vole širom regiona, te ne čudi što se odlučio na taj korak. Njegovi saradnici veruju da je to pravi potez i da će pevačevi fanovi biti oduševljeni, pogotovo što u januaru objavljuje novi album, koji će biti pravi bum".

Aca Lukas kaže da je koncert na najvećoj prestoničkoj livadi, kako nazivaju Ušće, bio logičan sled događaja u njegovoj karijeri. "Došlo je vreme za takav korak, u Beogradu još samo to nismo uradili. Publici obećavam spektakl", poručio je popularni pevač.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>