Region

Svet

Džiboni posle beogradskog koncerta: Doći ću opet! (Foto)

Na spontanom okupljanju s prijateljima posle koncerta, Džiboni je izrazio želju da održi još jedan koncert u Beogradu, odakle se juče ujutru vratio u Hrvatsku.

Džiboni posle beogradskog koncerta: Doći ću opet! (Foto)



Gibonni održao spektakularan koncert u beogradskoj Areni! (Foto)
Džiboni je odmah posle koncerta u Areni, pun utisaka, otišao u hotel "In". Tamo su ga u restoranu već čekali prijatelji i saradnici. Među Džibonijevim bliskim prijateljima našli su se i Goran Bregović i Tonči Huljić. Društvo je bez pompe i velike žurke, uz piće, ćaskalo o pevačevom nastupu pred 17.000 ljudi.

"Kada je došao u restoran hotela, Džiboni nije skidao osmeh s lica. Dobro raspoložen, sa svakim od prijatelja se pozdravio, svakom je posvetio pažnju. Inače, on je potpuno neočekivano nastup produžio za pola sata, ubacujući u repertoar i pesme koje nije planirao. Kaže da je osetio da to duguje publici", prenosi utiske sa poslekoncertnog okupljanja sagovornik "Blica" koji se zatekao tamo.

Gibonni u Areni: 17.000 ljudi peva uz Zlatana Stipišića! (Foto)
Koliko je koncert bio uspešan pokazuje to što pevač već planira drugi nastup u srpskoj prestonici.

"Džiboni je vrlo ozbiljan u nameri da opet nastupi u Beogradu, sa čime su se složili i njegovi saradnici. Najverovatnije će doći do realizacije ovog plana, ali tek sledeće godine jer je Džiboni narednih nekoliko meseci zauzet", otkriva izvor.


Foto: M.Perić

Tokom koncerta, Džiboni je u nekoliko navrata rekao publici da snima i šeruje koncert jer je muzika ono čime će on govoriti, ne krijući da je pod adrenalinom. Nastup je završio rečima:

"Hvala vam na gostoprimstvu, hvala što ste mi bili dobri domaćini, takođe, želim da zahvalim i medijima što su me godinama štitili od skandala, baveći se samo mojim radom i muzikom. Meni je na prvom mestu muzika i to da nađem ljude koji će je razumeti", rekao je Džiboni. On je ostao dosledan sebi, ne želeći da daje izjave posle koncerta, a već juče ujutru se vratio u Zagreb.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto:  D.Stanković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>