Region

Svet

Stanija Dobrojević pokazala trbušnjake! (Foto)

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a ovog puta promoviše zdrav i aktivan život, te je postavila slike rezultata svojih napornih treninga.

Stanija Dobrojević pokazala trbušnjake! (Foto)



Stanija Dobrojević Filipova domaćica (Foto)
Od kada se vratila iz Amerike, za Staniju Dobrojević nema opuštanja! Atraktivna bivša učesnica Farme i Survivora, naporno vežba kako bi održala liniju na kojoj joj većina devojaka zavidi, a sa zadovoljstvom sa svojim fanovima deli rezultate svojih treninga. Tako, na svom Instagram profilu, Stanija je pokazala zavidne trbušnjake!



Stanija Dobrojević: Savršene grudi, guza i trbušnjaci! (Foto+Video)
Nekrunisana vlasnica najzgodnije guze na domaćem estradnom nebu, pokazala je da nisu samo savršena guza i bujno poprsje njen adut. Naime, svi smo znali da Stanija ima uzak struk, ali ne i izvajane trbušnjake koji mogu biti jedino rezultat disciplinovanog i redovnog treniranja.

Prezgodna starleta u svom treniranju ima i podršku dečka Filipa Panajotovića, te kao pravi srećni par oni na treninge idu zajedno. A sudeći po mišićima i Filipa i Stanije, možemo zaključiti da ovaj "farmerski" par nikako ne zabušava na treninzima.



Ipak, da nije dovoljno samo uhvatiti se sprava u teretani kako bi se postigao željeni izgled i tonus mišića, već da je potrebno i zdravo se hraniti, potvrđuje i Stanija, koja je okačila fotografiju svog skromnog obroka pred trening: žitarice i voće!



Ovog puta Staniji odajemo priznanje ne samo za besprekornu liniju, već i za promovisanje zdravog života!

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>