Region

Svet

Milan Tarot u obraćanju televiziji Pink: Javno obrazložite zašto mi niste uplatili honorar! (Foto)

Milan Tarot već nekoliko puta je na društvenim mrežama govorio kako mu televizija "Pink" nije isplatila honorar za njegovo učešće u Farmi 4, kao i da nije jedini učesnik ovog rijalitija koji nije isplaćen.

Milan Tarot u obraćanju televiziji Pink: Javno obrazložite zašto mi niste uplatili honorar! (Foto)



Milan Tarot tuži Pink: Novac za učešće u Farmi mi još nije isplaćen!
Tarot je pozivao i ostale učesnike Farme koji su ostali bez honorara, uprkos potpisanom ugovoru, a već nekoliko puta je najavio i tužbu za televiziju "Pink" da bi sada na Tviteru postavio fotografiju otvorenog pisma koje je uputio Željku Mitroviću.

"Ne znam da li postoji neko kome dugujete malo veću sumu novca, a da mu pritom niste odgovorili na pismena obraćanja radi duga upravo onako kako to osnovna pravila lepog ponašanja nalažu, a da Vam se taj neko obraća sa poštovanjem. Ali ja ću biti pristojan prema Vama, koliko god Vi to niste zaslužili, ali i uporan u zahtevima da mi isplatite ugovoreni honorar za moje učešće u Farmi 4.

Pošto na dva moja pisma, u kojima sam tražio da mi isplatite moj zarađeni novac prema ugovoru, koji ste sa druge strane sami potpisali, niste odgovorili. Ovim putem Vam se javno obraćam, obaveštavam javnost, čitaoce i gledaoce Farme da mi kao učesniku ovog rijalitija Vi kao vlasnik TV Pinka niste isplatili obećani honorar.

Za vreme od četiri meseca, koliko sam učestvovao u vašem projektu "Farma 4", nisam bio u mogućnosti da obavljam druge poslove kao jedini hranitelj svoje porodice, obzirom da sam sa Vama ugovorio ovaj posao u vezi sa mojim učešćem na Farmi. Tom prilikom dozvolio sam eksploataciju svoje ličnosti, pristao na medijske manipulacije i obavezao se da ću odgovarati na sve vaše pozive, a što znači da sam Vam prepustio ekskluzivno pravo da raspolažete sa mnom, a sve radi dogovorenog honorara koji još uvek niste isplatili.

Očekujem od Vas, da kao što ste pozivali gledaoce da glasaju za mene i druge učesnike Farme, da javno obrazložite zašto mi do danas niste isplatili moj novac, a zatim izvršite uplatu vašeg duga na moj žiro-račun", napisao je Milan Tarot i objavio na Tviteru.


Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>