Region

Svet

Farma 5: Sara i Jelena opet pobesnele! Prostakluci i prozivke pred svima!

Sara Trajanović i Jelena Golubović ponovo su ušle u jedan od histeričnih sukoba, a ovog puta Sara se nije ustručavala da spomene najgore psovke kako bi uvredila Jelenu.

Farma 5: Sara i Jelena opet pobesnele! Prostakluci i prozivke pred svima!



Suzana Perović je sve započela kada je preko dvorišta počela da viče na Jelenu da je njena priča "isfurana" i dosadna, misleći na Divnu. Jelena je objašnjavala kako se Divna ružno ponela prema nekome od farmera, a onda su se umešale i ostale žene.

Sve se dešavalo iza wc-a gde je većina farmera pila kafu i pušila. Kaća i Boris bili su tik iza i nisu konstatovali šta se događa, ali je Sara sve čula i morala da se umeša. Jelenu su počele da napadaju i zbog Čupe, a Sara je na kraju viknula Jeleni: "Ja bar ne moram da pokazujem pi**u, da se skidam gola, pokazujem s*se, da bih privukla pažnju". Dodala je Jeleni da manje smrdi, a rediteljka joj je odgovorila: "Imaš 22 godine... I ti prdiš i smrdiš".

Ovako se svađa završila, jer je Jelena Golubović otiša u kuću, a izgleda da zaista postoji "klozetski klan" koji se udružio protiv Golubovićeve i koji čine Divna Karleuša, Sara i Suzana, a povremeno i Ceca.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>